Skip to content

 

De full-service ICT dienstverlener voor het MKB.

Automatisering is veel meer dan de aanschaf van hardware en software alleen. Voor de juiste oplossing in uw specifieke situatie is een goede inventarisatie onmisbaar.

ASSIST automatisering kan in overleg software, de benodigde aparatuur, en niet te vergeten de bijbehorende instructie en support verzorgen zodat u weloverwogen aan de slag kunt.

LOGO_wit
computer_ASSIST

ASSIST automatisering, onderdeel van IMVO BV, is sinds 1995 actief met het begeleiden van ondernemers in het MKB op het gebied van ICT.

swirl_ASSIST

Met een hoofdvestiging in Zwijndrecht, concentreert onze klantenkring zich voornamelijk in het randstedelijke gebied en een deel van de provincie Brabant.
Als specialisten voor klanten in het Midden- en Kleinbedrijf, overheid en onderwijs kunnen wij u voor vrijwel ieder automatiseringsvraagstuk van dienst zijn.

De benadering en visie van ASSIST automatisering

  • Uw volledige ICT omgeving in professionele handen.

  • Korte communicatielijnen en heldere afspraken.

  • Betrouwbaarheid en persoonlijke aandacht.

  • No-nonsense benadering.

De dienstverlening van ASSIST automatisering concentreert zich op drie vlakken:

ADVIES & CONSULTANCY

onderhoud_assist

AUDITS

ASSIST automatisering voert ICT-audits uit waarbij de automatiserings omgeving van een organisatie tegen het licht gehouden wordt. Er wordt gebruik gemaakt van een Quick-Scan methode waarbij de huidige stand van zaken m.b.t. de automatisering, in zeer korte tijd, goed in kaart wordt gebracht en eventuele risico- en probleemgebieden worden geanalyseerd.

Hiervan wordt een schriftelijke rapportage uitgebracht. Op basis van deze rapportage kunt u, samen met ASSIST automatisering nadere stappen ondernemen om eventueel geconstateerde risico’s te beperken en uw automatisering verder te optimaliseren.

SYSTEEMBEHEER & ONDERHOUD

systeem

SYSTEEMBEHEER

ASSIST automatisering is gespecialiseerd in het beheer en onderhoud van de volledige ICT-omgeving van ondernemingen in het Midden en Klein Bedrijf. Dit varieert van kleine organisaties met enkele werkplekken tot bedrijven met serverparken en vele gebruikers.

ON-SITE REMOTE

Het systeembeheer kan zowel on-site als remote worden uitgevoerd. Zoals altijd door uw vaste contactpersoon bij ASSIST automatisering die volledig op de hoogte is van uw automatiseringsorganisatie en die u en uw medewerkers kent.

 

TRAINING & HELPDESK

computer2

TRAINING

ASSIST automatisering verzorgt diverse ICT trainingen voor zowel kantoormedewerkers als systeembeheerders. Dit varieert van kantoorapplicaties zoals MS Office tot cloudoplossingen zoals het beheer van Office365 omgevingen.

 

HELPDESK

ASSIST automatisering beschikt over een professionele helpdesk die fungeert als een centraal aanspreekpunt bij vragen of problemen, en zoals altijd bij ASSIST automatisering wordt u geholpen door uw vaste contactpersonen.

 

ASSIST automatisering levert een volledig pakket van A-merk hardware- en software van onder andere HP, Microsoft, Bitdefender, ISL remote software etc. Dit varieert van desktopsystemen tot volledige (virtuele) serverparken.

HARDWARE & SOFTWARE

ASSIST automatisering levert een volledig pakket van A-merken hardware- en software van onder anders HP, Microsoft. Bitdefender GravityZone antivirus, Quadrant software, Adobe Creative Cloud etc.

Dit varieert van desktopsystemen tot volledige (virtuele) serverparken.
Hierdoor zijn wij in staat uw optimaleservice en support te verlenen.

Bel voor speciale prijzen voor Educatieve licenties van Adobe Creative Cloud producten. Indien uw instelling over een ANBI status beschikt komt u mogelijk als EDU VIP in aanmerking voor extra aantrekkelijke tarieven.

kisspng-adobe-creative-cloud-adobe-creative-suite-software-creative-cloud-5ada8fc0e224c8.8224764815242730889263

WEBHOSTING

• Domeinregistraties
• Webhosting
• Email
• Spamfiltering
• Dedicated (virtual) servers

Wij beschikken hiervoor over eigen webservers voorzien van Parallels Plesk control panel software.

Of u nu een kleine website zoekt voor uw stichting of vereniging, een commerciële website voor uw onderneming of een dedicated virtual server voor uw E-commerce project, bij ASSIST automatisering bent u aan het juiste adres.

plesk

Contact

contact

Support

HELPDESK

De helpdesk van ASSIST automatisering is, tijdens kantooruren, telefonisch te bereiken op:

078 68 40 220

Web