ASSIST automatisering (IMVO bv)

Remote Support

Via deze pagina is het mogelijk een ‘remote-support verbinding’ op te zetten met een support medewerker van ASSIST automatisering. Hierdoor is de support medewerker in staat om tijdelijk de controle van uw PC over te nemen.

ISLonline support software

Door op afbeelding aan de linker zijde ('computerscherm met + symbool') te klikken gaat u akkoord met de onderstaande gebruikersconditites en kunt u beginnen met het downloaden van de ISLonline remote support software. De ASSIST automatisering medewerker zal u vervolgens een code verstrekken waarmee u de ‘remote-support verbinding’ kunt starten.

Gebruikerscondities

ASSIST automatisering remote-support Door het klikken op de afbeelding accepteert u een remote-support verbinding waarbij, vanaf afstand, een medewerker van ASSIST automatisering gedeeltelijke of volledige controle over uw pc zal verkrijgen. Hoewel de programmatuur waarmee wordt gewerkt met de grootste zorgvuldigheid is samengesteld, kan het voorkomen dat deze programmatuur, om welke reden dan ook, niet functioneert zoals beoogd. ASSIST automatisering is niet aansprakelijk voor eventuele schade, in welke vorm dan ook, die voortvloeit of verband houdt met het gebruik van de ISL light client software die ASSIST automatisering gebruikt voor de remote support diensten.